Uncategorized

Hoe te stylen oversized shirt voor Spring Trend 2022

Busracangultekn

Niets schreeuwt “klassiek” zoals pure knoppen. Als je het zat bent van dezelfde oude jurk, probeer dan oversized button-downs shirt en losse broek of jeans voor de komende lente. Het ziet er cool, comfortabel en chic uit.

We zijn enthousiast over het verwelkomen van modetrends Spring Olympique Marseille Thuisshirt 2022. Het gevoel om zelfs de meest bescheiden wekelijkse supermarkt aan te kleden, de vooruitzichten voor Spring 22 is een tijd en plaats om buitengewoon te zijn, maar er is nog steeds een sterke vraag en behoefte aan minimalistische stijl, eenvoudig , luxueus, maar er nog steeds chic uitzien die je in CF Monterrey Thuisshirt korte tijd kunt serveren.

98.c_project

Kendall Jenner werd gestileerd door Dani Michelle de rij SS21

Oversized katoenen shirt door H&M

Het oversized shirt is momenteel een must-have stuk, geïnspireerd door Gigi Hadid, Kendall Jenner en andere stijlbloggers hebben een trend gemaakt die weer terug is, of ze het op straat laten zien met een knoop omlaag en crop top of naar de Luchthaven in skinny jeans.

98.c_project

Maar het stylen van een oversized shirt kan lastig zijn omdat niemand eruit wil zien alsof ze naar bed gaan. Hieronder hebben we afgerond hoe we een oversized shirt kunnen stylen op een andere manieren geïnspireerd door onze favoriete bloggers. Of je nu het shirt van een vriend steelt of een nieuw contrastkleurig Spaans Voetbalelftal Thuisshirt shirt koopt, er zijn veel verschillende manieren om deze trend te stylen.

Kendall Jenner

Gigi Hadid

Shein Solid Button via Blouse

Scroll naar beneden en raak door hen geïnspireerd en we kiezen onze favorieten om te winkelen;

majamarko7

Mini twill shirt jurk voor Forever 21

Shein Solid Drop Schouder Longline Blouse

lauravanessa_w

Shein vaste druppel schouderknop omhoog blouse

Laurajadestone

Zie ook

Winkel en stijl, lentemode
Deze outfit -looks zullen je dit voorjaar inspireren voor het weekend

Laat schouderknop omhoog blouse door shein

Dazy pinstriped druppel schouder gepatchte pocket blouse

Dazy Patched Pocket Drop schouderblouse

Pocket Patched -knop voorste druppel schouderblouse